Nieuws

Fluke actie: bespaar tot €6000,-

4 september 2024 |

 

Bespaar tot € 6000,- op netwerktestoplossingen voor koper- en glasvezelcertificering, storingzoeken en nog veel meer.

Profiteer van onverslaanbare kortingen met onze grootste eindejaarsuitverkoop! Ontvang grote kortingen op de best verkopende producten, waaronder de DSX Cable Analyzer kabeltesters, CertiFiber® Pro, OptiFiber® Pro, LinkIQ™ netwerk- en kabeltester en nog veel meer.

Onze nieuwe alles-in-één oplossingen zijn speciaal ontworpen om aan uw meet- en certificeringsbehoeften te voorzien, van de Starter Kit tot Expert- en Diagnose-kits voor de gevorderde engineer.   

Bovendien is een 1-jarig Premium Care - Gold-ondersteuningsplan inbegrepen bij geselecteerde producten. Neem contact op met Forehand om te profiteren van deze geweldige kortingen.

Ontdek de actie!

 

Forehand doet er nog een schepje bovenop

Forehand adviseert graag welke netwerktester het best gebruikt kan worden voor jouw netwerk. Daarnaast beantwoorden wij graag jouw technische vragen en bestaat er ook de mogelijkheid voor het aanvragen van een gratis demonstratie bij de aanschaf van een Fluke Networks netwerktesters. 

Vragen?

Bij vragen of meer informatie over de actie van Fluke Networks helpen wij jou graag verder! 

Bel ons gerust via het telefoonnummer 085-0080700, neem contact op met jouw vaste contactpersoon of vraag meer informatie op met de onderstaande button. 

 Meer informatie